Home » 2011 » Decembar » 4 » Ana Stajdohar biografija
9:23 PM
Ana Stajdohar biografija

Ana Stajdohar je rodjena 24. novembra 1979. godine u Beogradu. Nosi prezime koje je po izvornom poreklu slovenacko. U horoskopu je strelac/skorpija.


Zivi sa mamom, tatom i sestrom. Ima psa. Svoj prvi nastup odrzala je u veoma ranom detinjstvu, kada je sa samo 4 godine otpevala pesmu "Dzuli” Danijela Popovica i na taj nacin otvorila njegov koncert.
Kao sestogodisnji solista u horu JNA pevala je povodom Dana pobede pred bistom Tita. Nakon toga pocela je da nastupa i sa "Kolibrijem”. Zavrsila je nizu muzicku skolu, instrument klavir. Maturirala je u V gimnaziji, a nakon toga upisala studije italijanskog jezika. Kaze da jako voli zivotinje i cesto smatra da su verniji prijatelji od ljudi. Izjavila je da mnogo voli da jede, posebno kaloricnu hranu, a volela bi da se ostvari na polju autobilizma tj. da usavrsi svoju voznju. Ana je bivsa clanica grupe Tap 011 i prvi put se srela sa Djoletom iz ovog benda u klubu XL. Kada su se sudarili Ana je otkomentarisala: "Kakav prostak”, a posle se ispostavilo da su ostvarili vrlo solidnu saradnju.

Zanima je putovanje po svetu, a ne voli ljude koji su naporni i insistiraju na ozbiljnim temama, licemerje i "uvlacenje”, necistocu, patetiku, punjene paprike i iznutrice, tipicno zenske komplekse, nemastinu, bolesti zuba, macke..
Category: JET SET | Views: 853 | Added by: luznickiglasnik | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]