2:13 AM SAHARA TORTA | |
Sastojci 1,5 l mleka 4 pudinga od vanile 2 pudinga od čokolade 150 g šećera 375 g margarina 3 kesice vanil šećera 300 g keksa 300 g oraha 300 g kokosa Priprema U pola litra mleka skuvajte dva pudinga od čokolade sa 50 g šećera. U vruć puding dodajte 125 g margarina, jedan vanil šećer i mleveni keks. U litru mleka skuvajte četiri pudinga od vanile sa 100 g šećera i umešajte 250 g margarina. Masu prepolovite i u jedan deo dodajte jedan vanil šećer i kokos, a u drugi deo jedan vanil šećer i mlevene orahe. U kalup za tortu sipajte filove jedan na drugi, redosledom kojim su napravljeni. Ohladite tortu, ukrasite šlagom, pospite rastopljenom čokoladom i poslužite Savet Špric za ukrašavanje torte treba držati vertikalno nad površinom torte. Desnom rukom se istiskuje šlag a levom vodi vrh šprica. Pre početka ukrašavanja iz šprica treba istisnuti malo šlaga | |
|
Total comments: 0 | |