2:16 AM TORTA PUSTINJSKI VETAR | |
Sastojci 1,5 l mleka 4 pudinga od vanile 2 pudinga od čokolade 150 g šećera 375 g margarina 3 kesice vanil šećera 300 g keksa 300 g oraha 300 g kokosa Priprema U pola litra mleka skuvati dva pudinga od čokolade sa 50 g šećera. U vruć puding umešati 125 g margarina, dodati vanil šećer i mleveni keks. U litar mleka skuvati četiri pudinga od vanile sa 100 g šećera i dodati 250 g margarina. Masu prepoloviti i u jedan deo dodati vanil šećer i kokos, a u drugi deo vanil šećer i mlevene orahe. U kalup za tortu sipati filove jedan na drugi, redosledom kojim su napravljeni. Ohladiti tortu, ukrasiti šlagom, posuti rastopljenom čokoladom i poslužiti. Savet Kalup za tortu najlakše ćete oprati ako ga odmah, dok je još topao, istrljate novinskim papirom i uklonite sve ostatke testa. Zatim ga operete na uobičajen način. | |
|
Total comments: 0 | |