Home » 2011 » Decembar » 4 » Zeljko Vasic biografija
9:24 PM
Zeljko Vasic biografija

Željko Vasić je rođen u Zaječaru 10. 12. 1979. Sa nepunih 9 godina upisuje muzicku skolu koju zavrsava sa odlicnim uspehom. Talenat za muziku nasledio je od oca. Posle zavrsene skole i stecenog osnovnog muzickog obrazovanja, upisao je i zavrsio srednju muzicku u Beogradu.

Prvi put javno je nastupio kao debitant na "Sunčanim skalama” izvodeci pesmu "Žena kao ti” koja je kompozitorsko delo Vlade Georgieva. Na istom muzickom festivalu se nakon tri godine pojavljuje i peva "Pratiš me u stopu”, osvaja paznju mnogobrojne kako zenske, tako i muske publike i trece mesto na "Suncanim skalama”.

Album prvenac "Intro” izlazi za izdavaca BK Sound 2004. godine, a zatim 2008. objavljuje novi studijski album "Samo moja” (Goraton).
Proglasavan je za pop pevaca godine (Radijski festival; Beogradski pobednik), a njegovi albumi su vrlo visoko kotirani, osvajali su razna priznanja i simpatije publike sirom nase zemlje. Popularnost koju je vrlo brzo stekao i mesto u srcima mnogobrojnih obozavatelja i obozavateljki afirmacija je njegovog uspeha i muzickog kvaliteta.
Category: JET SET | Views: 619 | Added by: luznickiglasnik | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]